Partners

Ons zusterbedrijf OutdoorNL legt zich toe op luxueuze op maat gemaakte outdoorproducten, zoals high-end buitenkeukens en unieke zwembadafwerkingen. Het ontwikkelt innovatieve oplossingen voor elektrische schuifdecks voor jacuzzi’s en zwembaden.

Meer informatie

Wij zijn dealer van Sundance spas vanwege het gestroomlijnde design, het innovatieve karakter, de kwaliteitskenmerken en de gebruiksvriendelijkheid die dit toonaangevende merk biedt. Er is een Sundance® Spas model voor iedere levensstijl.

Meer informatie

We zijn dealer van Corradi vanwege de unieke maatwerkoplossingen en hoogwaardige kwaliteit van deze betrouwbare partner. Corradi ontwerpt en produceert (sinds 1978) gepersonaliseerde en unieke buitenoplossingen
voor openbare en privéruimtes.

Meer informatie

Wij ontmoeten ons exclusieve netwerk op het HOOG design platform en klanten kunnen ons daar ontmoeten. De beste interieurarchitecten en tuinarchitecten in een duidelijk overzicht gepresenteerd met de mooiste projecten!

Meer informatie

The Art of Living is toonaangevend op het gebied van luxe wonen. Alleen de allerbeste content verdient een plaats in dit woon- en lifestylemagazine. In dit  magazine komen gerenommeerde architecten, designers, vakspecialisten en leveranciers aan het woord.

Meer informatie

Garden Vision is een erkend leerbedrijf van SBB. We vinden het van maatschappelijk belang om jonge mensen wegwijs te maken in de groensector en tegelijkertijd daarmee de jongste ontwikkelingen in het vak te blijven volgen.

Meer informatie

Studio REDD is een ontwerpstudio voor de buitenruimte. Zij hebben de overtuiging dat een goed ontworpen buitenruimte het verschil maakt tussen ergens zijn en je écht thuis voelen.

Meer informatie

Studio Meulenberg ontwerpt en realiseert een grote diversiteit aan projecten. Geen uitdaging is hen te groot. Uiteraard is elk ontwerp anders en uniek. Maar de rode draad in de ontwerpen is dat ze verder kijken dan alleen de tuin.

Meer informatie

De exclusieve tuinen combineren creativiteit met deskundig vakmanschap om een dialoog tot stand te brengen tussen natuur, individualiteit en architectuur. Een tuin die uw huis verbindt met de buitenwereld én u zelf.

Meer informatie

Ze ontwerpen tuinen vanuit volledige harmonie waarbij u vanuit uw huis de tuin in loopt zonder het gevoel te hebben wezenlijk van omgeving te zijn veranderd. De architectuur van uw woning, het interieur en de tuin vormen één geheel en laten u genieten en tot rust komen.

Meer informatie

Erik van Gelder® ontwerpt residentiële tuinen in opdracht van klanten die hoge eisen stellen op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en afwerkingsniveau. Dat kunnen kleine of grote tuinen zijn, patio’s of dakterrassen, bij villa’s of herenhuizen, van de stad tot het platteland.

Meer informatie

Knops Tuindesign B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen door heel Nederland. Zij leveren maatwerk door constant te zoeken naar de perfecte balans tussen de wensen van u als klant en de rand-voorwaarden van de bestaande omgeving

Meer informatie