Over ons

Where
dreams blossom!

Exclusieve droomtuinen waarin het aan niets ontbreekt. Matthijs van Noppen, eigenaar en ondernemer in hart en nieren creëert deze high-end buitenruimtes samen met zijn vakkundige team. Van een luxe dakterras in Amsterdam tot een groene wellness-oase in het buitengebied.

Matthijs van Noppen startte zijn eigen hoveniersbedrijf op 21-jarige leeftijd, alleen en met een duidelijk doel voor ogen; echte droomtuinen maken! Na 24 jaar nu ruim 20 vakmensen in dienst. Van aanleg- en onderhoudshoveniers tot timmermannen, technici en designers. Met een ongeëvenaarde ervaring en voortdurende innovatie zijn we altijd voorop blijven lopen om aan de veranderende wensen van onze hoog segment klanten te voldoen.

“To go beyond convention’: dat is de passie van Garden Vision”

Ons team bestaat vandaag de dag louter uit gepassioneerde professionals die hun ambacht tot in perfectie beheersen. Wij werken zowel intern als extern met de beste mensen. ‘Nee’ zeggen we eigenlijk nooit; we denken altijd in oplossingen en creëren veel maatwerk. De grote expertise die we in huis hebben, maakt dat mogelijk.

Onze meerwaarde zit onder meer in het compleet ontzorgen van onze klanten. Wij regelen alles: de intake en het ontwerp van de tuin, maar ook de eventuele vergunningaanvraag, de aanleg en het onderhoud. Altijd met een vast aanspreekpunt voor de klant.”

Buiten mag net zo gek als het luxe wooncomfort van binnen. En daar zit juist de passie binnen het team van Garden Vision: to go beyond convention!

Vraagt een klant om een autolift op de parkeerruimte of een verschuifbaar terras over het zwembad, dan gaan we maar al te graag deze uitdagingen aan. Want uitdagingen zetten mijn team in zijn kracht!”

De sky is the limit!

Wanneer ik de wensen en behoeften precies kan aanvoelen en vertalen in de uitvoering zodat het eindresultaat de verwachting van de klant overstijgt. Pas dan ben ik ook tevreden, dat is en blijft mijn werkplezier!

Matthijs van Noppen
Eigenaar

Garden Vision
gaat exclusief

Dat we nu na 24 jaar verder gaan met een upgrade van ons logo past ons als gegoten. Garden Vision Exclusive verdient dat gouden randje. Onze vakmannen hebben gouden handen en kunnen werkelijk alles maken. En daarmee beloven wij onze klanten geen gouden bergen maar we creëren ze in werkelijkheid!

Ons team

Matthijs

Matthijs

Eigenaar

Bo

Bo

Bedrijfsleider

Rens

Rens

Technisch ontwerper

Lotte

Lotte

Co-owner

Wijnand

Wijnand

Voorman

Niels

Niels

Voorman

Gijs

Gijs

Voorman

Bob

Bob

Timmerman

Jos

Jos

Voorman onderhoud

Bas

Bas

Voorman

Zev

Zev

Hovenier

Gianni

Gianni

Hovenier

Tim

Tim

Hovenier

Rick

Rick

Hovenier

Coen

Coen

Hovenier

Mahey

Mahey

Hovenier

Robin

Robin

Hovenier

Floor

Floor

Stagiaire hovenier

Rob

Rob

Hovenier onderhoud

Thomas

Thomas

Assistent onderhoud

Pak jij de handschoen op?

Garden Vision
in de media

Benieuwd naar onze partners?

Wij werken uitsluitend met de allerbeste partners. Dankzij onze nauwe samenwerking kunnen we de hoogste kwaliteit en vakmanschap garanderen bij elk project.