Tuinpotten
#

We werken in onze tuinen graag met echte eyecatchers. Echte handgemaakte potten uit klei vinden we daarvoor zeer geschikt. De klei potten van Atelier Vierkant zijn uniek en geïnspireerd op traditionele vormen waardoor deze eigentijds zijn en toch een tijdloos karakter uitstralen. Handgemaakt hier in België door vakkundige ambachtslui en wereldwijd verkocht in de meest exclusieve winkels. De potten onderscheiden zich door hun bijzondere vormen, aardse tactiliteit, organische structuren en opmerkelijke kleurtonen. Daarmee krijgen de potten een extra dimensie en worden het architecturale elementen en kunstsculpturen.

Doordat de potten bestand zijn tegen de vorst en tegen UV-straling en vocht, zijn de handgemaakte potten van Atelier Vierkant uitermate geschikt voor tuin of terras. De potten die ook door bekende interieurarchitecten worden geplaatst kunnen uit dezelfde serie doorlopen vanuit woning naar de tuin. Hierdoor neemt u de zelfde stijl van binnen mee naar buiten.

Een aantal potten van Atelier Vierkant kun je bewonderen in onze Experience Garden. We adviseren u graag in de grote hoeveelheid aan modellen, maten en kleuren. De collectie van Atelier vierkant is erg divers, doordat de exclusieve potten in vrijwel iedere gewenste maat of vorm te verkrijgen zijn. De potten zijn in 8 verschillende aardetinten (Red, Black, Grey, White, Extra White, Nordic White, Blue en Cork) en 16 verschillende structuren te verkrijgen. Vanwege het handwerk en de populariteit zijn de levertijden lang maar ook hierin kunnen wij binnen ons netwerk vaak een helpende hand bieden. De zware potten worden daarna door Garden Vision uiterst zorgvuldig bij u geplaatst en aangeplant naar wens.

Meer informatie? Neemt u vrijblijvend contact op.