Complete kitchen met PITT cooking
#

Op een centrale plek in de tuin maakte OutdoorNL deze zelf ontworpen buitenkeuken, waarin design en functionaliteit perfect samenkomen. Ontdek de hoogwaardige materialen, de strakke lijnen en het vakmanschap dat in elk detail te zien is. Deze Big Green Egg komt helemaal tot zijn recht in deze stoere zwart gepoedercoate alluminium buitenkeuken. Met de extra Pitt Cooking in het marmerlook blad tover je moeiteloos alle gerechten op tafel. En met de ingebouwde koelkast is alles voorradig.

De Big Green Egg is de meest  geliefde kamado (Japanse woord voor koken) barbecue, van het allerbeste keramiek en wordt omarmd door barbecueliefhebbers wereldwijd. Door de unieke vorm en het dubbelwandige keramiek vindt er heteluchtcirculatie plaats in de Big Green Egg. Daardoor is deze uitermate geschikt voor zowel grillen, bakken, koken, stomen, roken als slow cooken. Voordeel is ook dat een keramische BBQ minder houtskool verbruikt dan een traditionele houtskoolbarbecue.

Gaspitten in de buitenkeuken zijn de perfecte aanvulling op de BBQ. De pitten die rechtstreeks in het werkblad worden geïntegreerd kunnen worden aangesloten op een gasfles. Dit maakt ze naast functioneel ook een echte eyecatcher.

Uw tuindromen bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot de ultieme tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken.