Klassieke villatuin met prijs beste zwemvijver
#

Deze villatuin kreeg de prijs ‘Beste zwemvijver . Deze bijzondere villatuin hebben wij aangelegd en in nauwe samenwerking met Lilypond is deze prachtige zwemvijver geinstalleerd. De jury van Branchevereniging VHG is enthousiast over het ontwerp en de uitvoering van de Ecologische Zwemvijver;
“De beleving is in deze tuin optimaal: je waant je in een bloemrijk Hollands waterlandschap. Het heldere rechtlijnige concept versterkt de kracht van de beplanting. Zwemvijver en tuin gaan prachtig in elkaar over. Enerzijds is er de zorgvuldig afgewerkte overgang naar het gazon en anderzijds de prachtige, bijna onzichtbare overgang van de regeneratiezone naar oeverbeplanting. Deze weelderige overgang bepaalt onder andere het succes van deze tuin. ”
De vakkundig geinstalleerde Esthec Kunststof vlonders komen hier goed tot zijn recht. Een mooie prijs waar wij als hoveniersbedrijf ook trots op zijn!

Realisatie Architect

Garden Vision

Arie Tuinarchitectuur

Partners Locatie
Esthec
OutdoorNL

Driebergen

Oppervlakte
2000m2


Uw tuindromen bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot de ultieme tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken.