Landelijke luxe in Blaricum
#

Deze immense landelijke villatuin in Blaricum is hier nog maar net aangeplant maar bloeit al uitbundig! De voortuin met schuifpoort en klassieke porfierkasseien is veelbelovend en nodigt op chique wijze uit naar de entree middels de grote stapstenen.

In het ontwerp is charmant gespeeld met de hoogteverschillen waardoor verschillende zithoeken ontstaan en het prachtige skimmerbad mooi centraal ligt. De organische vormen van de borders en het gazon geven een romantische sfeer samen met de klassieke wolken, welke we steeds voller zullen gaan vorm snoeien. De robuuste palenrijen geven een speels effect.

Rondom het luxueuze zwembad maakte wij een keramisch terras met uitdagende verstekken en een strakke zwembadrand. Een mooie kleurencombinatie met het duurzame antislip vlonder terras die verder de tuin inleidt met de  vlonderplank loper van Esthec. In de betonnen zitkuil kun je ’s avonds in de luwte nog heerlijk genieten rond het knisperend houtvuur. What a view!

Realisatie Architect

Garden Vision

 

Studio Meulenberg

 

Partners Locatie

Atelier Vierkant

 

Blaricum

Oppervlakte Fotografie
1700 m2 Hans Gorter
swimmingpool

villatuin Blaricum

 

Wanneer het einresultaat de 3D renders overtreft dan is onze missie volbracht.

klassieke oprit met kasseien in Blaricum

villatuin Blaricum

Uw tuindromen bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot de ultieme tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken.