Magische buitenkeuken
#

Onlangs lanceerde we onze innovatieve magische buitenkeuken met lichtdoorlatend natuursteen. Omdat we buiten in onze designkeukens alleen met duurzame materialen werken, bestand tegen ons buitenklimaat, kozen we voor het oersterke kwartsiet in plaats van het welbekende Onyx.

Kwartsiet is uniek; het heeft de fysieke kenmerken (de sterkte, duurzaamheid en bestendigheid) van graniet, maar het uiterlijk van de meest uitgesproken marmersoorten. Een gouden combinatie!

Het hoogwaardig kwartsiet waar deze buitenbar van gemaakt is heeft met de uiteenlopende kleurtonen veel karakter. Zonder verlichting is het al een buitengewoon natuurlijk kunstwerk. Het gekristalliseerde gedeelte van deze natuursteen is lichtdoorlatend. Met ingebouwde LED-verlichting in de bar wordt hierin de fijne kristallijne aard van het materiaal onthuld. Dit staat in sterk contrast met de niet-lichtdoorlatende delen waarin duidelijke vormen en kleuren zichtbaar zijn. Doordat de LED dimbaar is kun je spelen met het licht wanneer de zon ondergaat en zo de BBQ buiten feestelijk en geheel in stijl voort zetten.

In deze high-end buitenkeuken mocht een TV en een geïntegreerde koeling niet ontbreken. De tv werkte we fraai en discreet weg met een elektrische tv-lift. Omringd met een watergoot is de buiten-tv in de keukenkast bestand tegen weer en wind.

Deze buitenkeuken is uitgevoerd met de koning onder de Kamado’s namelijk de Big Green Egg. Ernaast een elektrische grillplaat en een geïntegreerde wasbak met buitenkraan. Een inbouwkoelkast mocht uiteraard ook niet ontbreken. Bewonder deze magische innovatie in onze experience garden.

Uw keukendroom bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw BBQ-wensen vorm te geven tot de ultieme buitenkeuken op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken