Mediterrane toevluchtsoord aan Vinkeveense Plassen
#

‘Bij het betreden van dit perceel wordt u verwelkomd door een gevoel van pracht en praal. Het marmer straalt u tegemoet.’; zo schrijft de Quote!

Het royale perceel is bereikbaar via één van de twee opritten met luxe poort. De design carpoort biedt plaats voor 2 auto’s uitgelicht met LED-verlichting. De strakke lijnen in travertin-look muren en keramische terrassen verbinden de mediterrane woning en moderne tuin met elkaar en worden afgewisseld met losse wolk structuren. De luxe villatuin hebben we gerealiseerd, compleet met een verwarmd buitenzwembad omringd door Esthec vlonders, een infinity jacuzzi met watervallen, diverse terrassen en een Esthec zitkuil met een ingebouwde gashaard waar het perfect genieten is van de zonsondergang. De wellness van ruim 7 m2 is het paradijs voor lichaam en geest. Compleet met een loungeruimte, fitness, vrijstaand ligbad, inloopdouche, toilet, sauna en hammam in sfeervolle mozaïektegels. Een echt meesterwerk van elegantie en comfort voor de sportieve mens! In die gedachten hebben we ook een pannaveld  aangelegd.

Tijdens de aanleg zat de uitdaging in de slappe bodem, waardoor we 200 m2 moesten onderheien voor de belastbare grond. Volgens architectonisch ontwerp plaatsten we strategisch de bomen, in zowel enkel als meerstam, om de woning mooi in te bedden en de dieptewerking te versterken.  Hierdoor ontstaat adembenemend uitzicht en is het puur genieten in dit prachtig natuurrijk, recreatief watergebied aan de Vinkeveense Plassen.

Realisatie Architect

Garden Vision

 

Studio REDD

 

Partners Locatie

Corradi
MvL Metaalwerken
Razendbouw
OutdoorNL

Vinkeveen

Oppervlakte Fotografie
3560 m2 Makelaardij Witte Vinkeveen

Uw tuindromen bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot de ultieme tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken.