Moderne wellnesstuin
#

Moderne villatuin die een adembenemende verbinding maakt tussen de woning en het achterliggende parklandschap. De strakke infinity-pool (overloopzwembad) is een prachtige eye-catcher en daarom heen zijn verschillende stijlvolle verblijfsplekken die beschutting geven maar de zichtlijnen naar het park zijn behouden. Er is gekozen voor warm materiaalgebruik en prominente verhoogde keramische terrassen die naadloos aanlsuiten bij de woning. Waardoor de omliggende tuin de woning als het ware een podium biedt. De bomen hebben we uitgezocht met de klant omdat dit altijd een persoonlijke smaak is.
De tuin baadt in het warme gloed van luxe verlichting, waardoor de avonden magisch worden. Tijdens de zonsondergang, creëert de luxe verlichting een sfeer die perfect is voor lange zomeravonden. Deze moderne welnesstuin is een toevluchtsoord van rust, schoonheid en weldaad.

Realisatie Architect

Garden Vision

 

Studio REDD

 

Partners Locatie

Atelier vierkant

Bergschenhoek

 

Oppervlakte Fotografie
600m2 Hans Gorter

 


Uw tuindromen bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot de ultieme tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken.