#
Innovatief concept: Een magische buitenkeuken na zonsondergang!

De trend op interieurgebied, lichtdoorlatend natuursteen ofwel Onyx, mag heden ten dagen buiten niet ontbreken in de meeste prestigieuze buitenkeukens die wij ontwerpen!  Garden Vision exclusive ontwerpt sinds twee jaar exclusieve maatwerk buitenkeukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Met oog voor detail en vakmanschap creëren we unieke outdoorkitchens in elke gewenste stijl. 

Op de voorjaarsbeurs 2024, waar alle nieuwste tuintrends te zien waren, lanceerde we onze innovatieve magische buitenkeuken met lichtdoorlatend natuursteen in deze luxe buitenbar verwerkt. Omdat we buiten in onze designkeukens alleen met duurzame materialen werken, bestand tegen ons buitenklimaat, kozen we voor het oersterke kwartsiet in plaats van Onyx

Kwartsiet is uniek; het heeft de fysieke kenmerken (de sterkte, duurzaamheid en bestendigheid) van graniet, maar het uiterlijk van de meest uitgesproken marmersoorten. Een gouden combinatie!

Het hoogwaardig kwartsiet waar deze buitenbar van gemaakt is heeft met de uiteenlopende kleurtonen veel karakter. Zonder verlichting is het al een buitengewoon natuurlijk kunstwerk. Het gekristalliseerde gedeelte van deze natuursteen is lichtdoorlatend. Met ingebouwde LED-verlichting in de bar wordt hierin de fijne kristallijne aard van het materiaal onthuld. Dit staat in sterk contrast met de niet-lichtdoorlatende delen waarin duidelijke vormen en kleuren zichtbaar zijn. Doordat de LED dimbaar is kun je spelen met het licht wanneer de zon ondergaat en zo de BBQ buiten feestelijk en geheel in stijl voort zetten. Doordat de LED dimbaar is kun je spelen met het licht wanneer de zon ondergaat en zo de BBQ buiten feestelijk en geheel in stijl voort zetten. 

In deze high-end buitenkeuken mocht een TV en een geïntegreerde koeling niet ontbreken, zeker nu het EK-voetbal voor de deur staat. Het Europees kampioenschap kijk je nu buiten tijdens een barbecue. De tv werkte we fraai en discreet weg met een elektrische tv-lift. Omringd met een watergoot is de buiten-tv in de keukenkast bestand tegen weer en wind.

Zoals we ook de tuinontwerpen aan elke smaak aanpassen geldt dit ook voor onze unieke keukendesigns. Of u voor stoer en robuust gaat, voor strak en greeploos of authentiek. Binnen Garden Vision ontwerpen en vervaardigen we keukens voorbij de verbeelding.

Qua apparatuur werken we samen met een aantal topleveranciers die zich op dit niveau hebben bewezen . Deze buitenkeuken is uitgevoerd met de koning onder de Kamado’s namelijk de Big Green egg. Maar wanneer u wilt kokkerellen met een pizza-oven of op gas met een stoere geïntegreerde pitt-cooking maken we dit ook mogelijk. Al onze keukens worden na een 3D ontwerp volledig technisch uitgetekend en op maat gemaakt en geïnstalleerd. De luxe details zoals de afwatering, het materiaalgebruik en de magneetsluitingen maken de buitenkeuken bestand tegen het buitenklimaat. Zo bent u gegarandeerd van een duurzame keuken waar u optimaal van kunt genieten.

De mogelijkheden voor een unieke buitenkeuken met lichtdoorlatend natuursteen zijn eindeloos. We gaan daarom graag in gesprek om de wensen van de keuken te integreren in een custommade kitchendesign welke naadloos aansluit op het exterieur van de tuin.  

Bewonder deze magische innovatie in onze experience garden. Maak gerust een vrijblijvende afspraak!

Bekijk hier de complete exclusieve tuinen van GARDEN vision.