Artistic outdoor kitchen met Borretti
#

Barbecueën op een dakterras met panoramisch uitzicht over Amsterdam-Zuid. Met deze custommade buitenkeuken maakte we dit mogelijk.

Centraal op dit kunstzinnige dakterras maakte we deze ingetogen buitenkeuken, uitgerust met een premium Boretti BBQ. Deze robuuste keuken is niet alleen een functioneel hoogstandje met de wasbak en geïntegreerde koelkast, maar ook een esthetisch pronkstuk, waar koken wordt verheven tot een culinaire kunstvorm. Met een zelf bereide rub van verse specerijen bereid je het perfecte stuk vlees op de hoogwaardige gas-BBQ.

De roestbruine ader in het onverwoestbare Dekton Laurent keukenblad kleurt perfect bij de cortenstalen aankleding van de rooftop. Naast de keuken is een eethoek gecreëerd onder de moderne aluminium pergola. Deze pergola zorgt met de hanglampen voor een intieme sfeer tijdens gezellige diners.

Uw keukendroom bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw BBQ-wensen vorm te geven tot de ultieme buitenkeuken op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken