Klassieke landgoedtuin met charismatische vijver
#

Deze klassieke parktuin in Noordwijkerhout siert dit statige landhuis in een bos- en duinrijk landschap. Een groot project waarin we naadloos samen hebben gewerkt met ons brede netwerk aan specialisten. De charismatische vijver is aangelegd met een leemtechniek wat een natuurlijk effect geeft alsof de vijver daar altijd al gelegen heeft. Een traject waarin we de nieuwste technieken hebben gebruikt zoals GPS en 3Dmodellen om de vijver optimaal uit te graven.

De organische wandelpaden geven je de gelegenheid om van landhuis naar de naastgelegen koetshuizen te wandelen in een sprookjesachtige ambiance. Klassieke materialen zoals natuursteen (welke we zelf hebben geimporteerd) in de oprijlaan en grind in de paden zijn een sterke combinatie met de uitbundige bloei van de beplanting. In de aanlegfilm is te zien hoe er door onze vakmannen 1500 m2 gras wordt gelegd. De volwassen bomen, de tuinverlichting in combinatie met de fontein en de op maat gemaakte metalen witte brug dragen allemaal hun steentje bij aan dit sprookje.

Realisatie Architect

Garden Vision

 

Studio REDD

 

Locatie Oppervlakte

Noordwijkerhout

 

9000m2

Fotografie Art of living
Jaro van Meerten  Lees het artikel

 

Uw tuindromen bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot de ultieme tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken.