Landelijke familietuin met custommade buitenkeuken
#

In deze landelijke familietuin is volop ruimte voor luxe en genot in eigen tuin. Op een centrale plek maakte wij deze zelf ontworpen buitenkeuken, waarin design en functionaliteit perfect samenkomen. Ontdek de hoogwaardige materialen, de strakke lijnen en het vakmanschap dat in elk detail te zien is. Deze big green egg komt helemaal tot zijn recht in deze stoere zwart gepoedercoate alluminium buitenkeuken. Met de extra pitt cooking in het marmerlook blad tover je moeiteloos alle gerechten op tafel. En met de ingebouwde koelkast is alles voorradig.

De overkapping bouwde we op maat aangrenzend met de woning voor een tuinbeleving het hele jaar rond. De tuin is vergroot door vakkundig geplaatste schoeiingen en ook is meegedacht in de grondverbetering met de bestaande kleilaag en parkeeroplossingen voor de voortuin.

Voor de klant rest alleen nog het genieten op zwoele zomeravonden met de geur van gegrild vlees en verse kruiden en de heerlijke creaties die op deze buitenkeuken bereid kunnen worden.

Realisatie Architect

Garden Vision

 

Studio REDD

 

Partners Locatie

OutdoorNL
Big Green Egg
PITT cooking

Berkel en Rodenrijs 

Oppervlakte Fotografie
300m2 Hans Gorter

 


Uw tuindromen bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot de ultieme tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken.