Marmeren buitenkeuken met allure
#

Deze deftige buitenkeuken werd speciaal voor deze high-end stadstuin ontworpen, een unieke combinatie van functionaliteit, allure en esthetiek.

Het keukenblad vervaardigde we in dezelfde lijn als de overige buitenmeubels in hoogwaardig natuursteen. Dit kwartsiet hebben we geselecteerd omdat het geschikt is voor buitengebruik. Het Belvedere kwartsiet verkozen we in dit project vanwege de marmerachtige uitstraling met de fijne goudkleurige adering. In de imposante stadstuin komen de gouden elementen overal terug met een luxe knipoog. Het keukenblad matcht vervolgens weer perfect bij de mat zwart gepoedercoate keukenkastjes.

De zeer hoogwaardige maatwerk outdoorkitchen is van alle denkbare luxe voorzien. Tijdens de BBQ kun je naast de kamado ook de elektrische bakplaat gebruiken. De ingebouwde Big Green Egg is centraal gesteld en heeft als het ware een welverdiend podium gekregen. Daarnaast een verzonken zwarte wasbak met bijpassende zwarte buitenkraan. De buitenkeuken maakte we compleet met ingebouwde wijnklimaatkast.

Door de metershoge schuifpui die volledig opengeschoven kan worden is de tuin en dus ook buitenkeuken volledig bij de living van het grachtenpand te betrekken. Hier kan men met allure buiten barbecueën en dineren op hoogwaardig niveau.

Uw keukendroom bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw BBQ-wensen vorm te geven tot de ultieme buitenkeuken op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken