Moderne tuin met prominente buitenkeuken
#

Moderne tuin voor de kookliefhebber in elk seizoen. De overkapping met lamellendak van Corradi heeft een tijdloze stijl en combineert design en gebruiksgemak moeiteloos tot een elegante mix van functionaliteit en schoonheid, zie ook de geintegreerde led-lijn. Het lamellendak kan open maar ook helemaal waterdicht en het electrische schaduwdoek aan de zijkant zorgt voor beschutting/ schaduw of verkoeling wanneer gewenst.
Een robuuste WWOO buitenkeuken met stoere pizza-oven maken deze buitenkamer af. De houten wanden zijn van Frakéhout dat bekend staat om het karakteristieke uiterlijk, met een vlamachtige tekening en zwarte lijnen voor een levendige uitstraling. Een mooi contrast met de moderne op maat gemaakte composiet wanden. In dit project zat de uitdaging in de bereikbaarheid van de tuin en de hoogteverschillen. Met onze rijkelijke ervaring stemmen we dit zo efficient mogelijk af zodat ook de overlast beperkt blijft in het aanlegtraject. Ook moest de tuin voldoen aan de vraag van de VVE waar we allemaal rekening mee hebben gehouden. We ontzorgen de klant daarin van A tot Z. Zodat de enige taak van de klant het genieten blijft van dit eindresultaat.

Realisatie Architect

Garden Vision

 

VDW-VDK

 

Partners Locatie

Corradi

Wwoo keuken

Zoetermeer

 

Oppervlakte Fotografie
400m2 Hans Gorter

 


Uw tuindromen bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot de ultieme tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken.