Oriental Luxury Garden
#

Deze luxe wellnesstuin in het Groene Hart heeft het allemaal! In de villatuin maakte wij een ruime custommade overkapping aan de nieuwbouwwoning met lamellendak die de connectie tussen binnen en buiten compleet maakt.

De luxe op maat gemaakte buitenkeuken met bar van OutdoorNL, staat in lijn met de lounge en de buitenhaard, uitkijkend over het zwembad tot aan de contrasterende witte muur met de bonsai vormbomen.

De zorgvuldig gekozen beplanting geeft zowel de benodigde privacy als kleur en bloei, waarbij de unieke stenen een Orientaalse toevoeging zijn. Een mooi contrast met de strakke lijnen, het ademt rust, luxe en harmonie uit.

De landelijke omgeving met de wellness wensen van de klant (zwembad, jacuzzi en buitendouche) smelten mooi samen in een tijdloos geheel.

Het wordt helemaal adembenemend wanneer de magische tuinverlichting aanspringt en de verlichte plungepool en doorkijkhaard voor een betoverende sfeer zorgen.

Realisatie Architect

Garden Vision

 

Knops Tuindesign

 

Partners Locatie

OutdoorNL, Esthec,

Sundance, Corradi,

Jee-O

 

Zevenhuizen
Oppervlakte Fotografie
1600 m2 Hans Gorter

Uw tuindromen bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot de ultieme tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken.