Front Page
Oriental Luxury Garden
#

Deze luxe wellnesstuin in het Groene Hart heeft het allemaal! In de villatuin maakte wij een ruime custommade overkapping aan de nieuwbouwwoning met lamellendak die de connectie tussen binnen en buiten compleet maakt.

De luxe op maat gemaakte buitenkeuken met bar van OutdoorNL, staat in lijn met de lounge en de buitenhaard, uitkijkend over het zwembad tot aan de contrasterende witte muur met de bonsai vormbomen.

De zorgvuldig gekozen beplanting geeft zowel de benodigde privacy als kleur en bloei, waarbij de unieke stenen een Orientaalse toevoeging zijn. Een mooi contrast met de strakke lijnen, het ademt rust, luxe en harmonie uit.

De landelijke omgeving met de wellness wensen van de klant (zwembad, jacuzzi en buitendouche) smelten mooi samen in een tijdloos geheel.

Het wordt helemaal adembenemend wanneer de magische tuinverlichting aanspringt en de verlichte plungepool en doorkijkhaard voor een betoverende sfeer zorgen.

Realization Architect

Garden Vision

 

Knops Tuindesign

 

Partners Location

OutdoorNL, Esthec,

Sundance, Corradi,

Jee-O

 

Zevenhuizen
Surface Photography
1600 m2 Hans Gorter

Discus your garden dreams with us?

We are ready to transform your outdoor space into the ultimate garden. Please feel free to contact us. Together we can make your garden dreams come true.