Wellness tuin voor het hele gezin
#

The ultimate garden! Deze moderne familietuin sluit mooi aan bij de hoogteverschillen van deze dijkwoning en voldoet aan alle sportieve en relax-wensen van dit gezin. De hoogteverschillen in de tuin zorgde voor uitdagingen in het aanlegtraject. Met onze oplossingsgerichte aanpak hebben we vakkundige keerwanden gerealiseerd.
Het werd een tuin met oogstrelende wellness-elementen zoals de Infinity Pool en het poolhouse met gym en sauna. De prachtige verstekken in het keramisch tegelwerk hebben we zorgvuldig voorbereid in ons technisch tekenwerk voor dit hoogwaardige resultaat.
De diepe tuin leidt verder naar de rivier en bied ook nog plek voor een sportveld, een op maat gemaakte hardhouten zitkuil voor de hele familie en een aanlegsteiger voor de boot. Omringd door dansende grassen en geurende bloemen. Tijdens de aanleg hebben we nog aanvullende wensen meegenomen zoals de geluidswal. Ook hebben we de beveiliging van de tuin meegenomen in het proces. Deze tuin heeft een eigen persoonlijkheid die helemaal aansluit bij de lifestyle van dit gezin.

Realisatie Architect

Garden Vision

 

Studio REDD

 

Partners Locatie

Atelier Vierkant

 

Omgeving Rotterdam

Oppervlakte Fotografie
1500m2 Hans Gorter

 

Uw tuindromen bespreken met ons?

Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot de ultieme tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen samen uw tuindromen werkelijkheid maken.